Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Αποχώρηση Ραγκούση - Άντε γιά ΠΑ.ΣΟ.Κ


                                      

«Το ποτήρι ξεχείλισε» λέει σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιάννης Ραγκούσης, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ εξαιτίας όσων έχουν γίνει γνωστά για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ. Κατηγορεί την κυβέρνηση, τα κόμματα, και ειδικότερα το ΠΑΣΟΚ, για έλλειψη αποφασιστικότητας στην πάταξη της φοροδιαφυγής, ενώ την ίδια στιγμή επιβάλλει με αυστηρότητα «μαχαίρι» σε εισοδήματα και επιβαλλει φόρους.


Ο κ. Ραγκούσης αναφέρει: «Ως μέλος κυβερνήσεων που κατ' επανάληψη βρέθηκα προ τετελεσμένων γεγονότων και υποχρεώθηκα να εγκρίνω περικοπές μισθών και συντάξεων, προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει όρθια, θεωρώ πολιτικά ανήθικο και κοινωνικά εξοργιστικά άδικο ότι έχει επιβεβαιωθεί σχετικά με την περιβόητη πια λίστα 'Λαγκάρντ'.

Λίστα που αφορά στον πυρήνα της την αποφασιστικότητα ή μη να χτυπηθεί η φοροδιαφυγή με την ίδια αυστηρότητα που περιορίστηκαν εισοδήματα και επιβλήθηκαν νέοι φόροι».

Τώρα ο Ραγκούσης με αυτή την παραίτηση, πιστεύει δεν θα έχει να αντιμετωπίσει αλλού τεράστιες ευθύνες για διάφορα άλλα θέματα; Κούνια που τον κούναγε και αυτόν.
Άντε γιά Ραγκούση......!!!
Άντε γιά ΠΑ.ΣΟ.Κ.......!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου