Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Η Μέρκελ να καταλάβει ότι βρίσκεται σε κυρίαρχη χώρα


                                             

Η επίσκεψη της καγκελαρίου Μέρκελ που έχει πρωταγωνιστήσει στον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας και την κοινωνική διάλυση, που αντιπροσωπεύει την σκληρή γραμμή του επικυρίαρχου γερμανικού και πολυεθνικού κεφαλαίου, μόνον ανακούφιση δεν μας προσφέρει, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Η πλήρης υποταγή στις απαιτήσεις των δανειστών και η προσήλωση στην παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ με κάθε τίμημα, παραβλέποντας τα δομικά προβλήματα που δημιουργεί στην οικονομία και την κοινωνία η προσαρμογή και το σκληρό νόμισμα, είναι η πολιτική που αποδοκιμάζει ήδη ο ελληνικός λαός. Όσοι ακόμα στηρίζουν αυτές τις επιλογές πολύ σύντομα-με την εφαρμογή των μέτρων- θα εχουν μετανιώσει.


Η επίσκεψη της καγκελαρίου στην Ελλάδα της τρικομματικής κυβέρνησης, στην πραγματικότητα στο προτεκτοράτο που έχουν μεταβάλλει την πατρίδα μας, πρέπει να μας βρει αποφασισμένους. Έτοιμους να αντιτάξουμε την σταθερή βούληση των Ελλήνων για εθνική αξιοπρέπεια , ανεξαρτησία και αξιοποίηση του εθνικού πλούτου. Δεν εκχωρούμε τίποτα και ότι εκχωρηθεί από την εντολοδόχο κυβέρνηση δεν αναγνωρίζεται ως νόμιμη πράξη.

Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κηδεμονία, ο λαός της δεν μπορεί να υφίσταται άλλες θυσίες. Ο πλούτος μας θα γίνει η δύναμη για την ανασυγκρότησή μας. Ας δώσουμε την απάντηση στους δρόμους, ας διατρανώσουμε την θέλησή μας για ανεξάρτητη Ελλάδα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου