Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΡΙΔΗΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ


                                


ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. Βορίδης - ο άνθρωπος των τοκογλύφων.

Δήλωση βόμβα πριν από λίγα λεπτά του βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Real Fm, ο οποίος είναι θετικός στον πλειστηριασμό, ακόμα και της πρώτης κατοικίας, για την αποπληρωμή των δανείων προς όλες τις τράπεζες.

Στη δήλωση που έκανε μάλιστα είπε, ότι κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν ξεκάθαρα μέτρα, για να αποπληρωθούν οι οφειλές των πολιτών προς τις τράπεζες.


Δυστυχώς αυτός ο άνθρωπος επιδίωκε, για ένα μεγάλο διάστημα, να είναι ο αρχηγός του εθνικιστικού κινήματος...η στάση του όμως μας δείχνει ξεκάθαρα τι είδους δωσίλογος χαρακτήρας είναι...θέλω να τον δω τώρα που οι ψηφοφόροι της Ν.δ. την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια προς κινήματα καθαρά του εθνικού χώρου, δες Εθνικό Μέτωπο, τι θα αποφασίσει να κάνει...θα σηκώσει το τσεκούρι από τις αποθήκες του σπιτιού του στην Εκάλη; Και αν ναί για ποιούς; Για τους κακόμοιρους Έλληνες που χρωστάνε στους φίλους του, τους τραπεζίτες;

Εθνική κάθαρση...Εθνικό Μέτωπο

                                                     

Λοιπόν κορόιδα Έλληνες...όσοι χρωστάτε στους φίλους μου τοκογλύφους τραπεζίτες...κανονίστε να εξοφλήσετε ή να τους δώσετε το σπίτι σας...έτσι...!Έτοιμο το έχω το τσεκούρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου