Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αριστερή Βία στην Θεσσαλονίκη...Ξανά με Ν.Δ. Ανοχή...Ξανά (βίντεο)


Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια παντελή μου. Επεισόδια και βία για χιλιοστή φορά από τους γνωστούς άπλυτους της αριστεράς στην εθνική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. Φυσικά ο μεγάλος σφετεριστής του εθνικού μας χώρου, η Νέα νέα Δημοκρατία μας του σκληρού πατριώτη Α.Σαμαρά και της σκληρής εθνικής της πτέρυγας του πρώην Λα.ό.ς Μ.Βορίδης και Α.Γεωργιάδης όπως και ο υπουργός Προ.πο. περιβόητος Δένδιας κουβέντα δεν έβγαλαν. Φυσικά συλλήψεις δεν έγιναν.

Ποιό αναλυτικά ο "δάγκας" της πορείας πετάχτηκε μέσα από την πορεία έριξε κλωτσιά σε 60χρόνο αστυνομικό και  ξανακρύφτηκε. Επίσης πολύ ξύλο έπεσε μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ μελών του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των ΜΑΤ. Τα μέλη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ επιχείρησαν να παρελάσουν και όπως γίνεται αντιληπτό, επικράτησε πανικός.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που είναι από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονται στο ΣΥΡΙΖΑ-Ανταρσύα και αυτή την Ελλάδα μας προσφέρει η Ν.Δ.-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ. Όλα τα παραπάνω κόμματα απέσπασαν το 75% των ψήφων των πολιτών στις τελευταίες εκλογές. Μήπως έφτασε η ώρα να εκλέξουμε σοβαρές εθνικές κυβερνήσεις όπου θα εφαρμόζονται οι νόμοι της δημοκρατίας μας...; Λέμε εμείς τώρα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου