Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ - Ο ΜΑΡΞ ΚΑΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΥΠΕΡ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ

"Δικαιώματα στους λαθρομετανάστες...αυτό για σας σύντροφοι της αριστεράς"

Τα αναρχο-άπλυτα αριστερά κόμματα στην Ελλάδα...ΚΚΕ - Σύριζα - Δημάρ σε απόλυτη συμφωνία με τον παλαιοκομματισμό των ξεφτιλισμένων Ν.Δ. - Πασόκ και μέρος των βολεμένων ΑΝΕΞ. ΕΛΛ. είναι με τον ένα ή άλλο τρόπο υπέρ της λαθρομετανάστευσης. Κάτι το οποίο φυσικά υποστηρίζουν με μανία οι σιωνιστικές - καπιταλιστικές Αμερική και Δυτική Ευρώπη. Και καλά οι Ν.Δ - Πασόκ - Ανεξ. Ελλ. το ξέρουμε και δεν έχουν πρόβλημα να το λένε και οι ίδιοι ότι είναι κόμματα των κεφαλαιοκρατών ( δες Α.Γεωργιάδη και άλλοι ) ΑΛΛΑ η αριστερά ΚΚΕ - Σύριζα - Δημάρ και σία είναι δυνατόν να απέχουν τόσο πολύ από τις απόψεις του ιδεολογικού τους πατέρα του Μάρξ...; Του πατέρα των εργατών και εργατικών δικαιωμάτων...;

Και όμως ναί...και όχι μόνο αυτό αλλά ακολουθούν κατά γράμμα την γραμμή της ψυχρά καπιταλιστικής Αμερικής εξ' ολοκλήρου πάνω σε αυτό το θέμα, η οποία φυσικά, είναι εντελώς κατά του ντόπιου εργαζομένου και τελείως υπέρ των κεφαλαιοκρατών.

Εμείς θα σας ξεσκεπάσουμε την απίστευτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της "Ελληνικής" αναρχο-αριστεράς η οποία και καλά 40 χρόνια τώρα κόβετε για τα εργατικά δικαιώματα και το δίκιο του εργάτη...!

Σημειώστε ότι εμάς σαν Έλληνες εθνικιστές και ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ο Μαρξ μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους στα παρακάτω καθώς δεν μπορεί να υπάρξει εθνικό κράτος, χωρίς περήφανη και προστατευόμενη από το κράτος κοινωνικού δικαίου, εργατική τάξη. Κάτι το οποίο εξάλου εφάρμοσε πρώτος (και ισχύει και μέχρι σήμερα σε μεγάλο βαθμό) από όλους και με τον καλύτερο τρόπο ο γίγαντας Ι.Μεταξάς. Η διεθνιστική αριστερή λογική καταπιέζει πάνω από όλα τον Έλληνα εργάτη.

Διαβάστε λοιπόν τι λέει ο Μάρξ για την λαθρομετανάστευση...!!!
"Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας...!

Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου...!

Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία...!

Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου...!

Η Α’ Διεθνής Ένωση Εργατών έβαλε πρακτικά τέλος στις μεθοδεύσεις των βιομηχάνων και υποχρέωνε τα συνδικάτα να διώχνουν τους ξένους εργάτες πίσω στις χώρες τους με το πρώτο καράβι...!

Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών...!"


"Η εργατική τάξη μαζί σας Έλληνες εθνικιστές.
Η ξενοφοβία είναι μια απάτη (της αναρχο-καπιταλιστικής αριστεράς) δουλειά δουλειά στον Έλληνα εργάτη."


ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΦΙΛΟΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.



1 σχόλιο: