Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ο Πράκτορας και οι Πράκτορες της Βουλής των Πρακτόρων - Βίντεο


Αχμέτ Χατζηοσμάν : Όχι ρε παιδιά, δεν είμαι πράκτορας, αφού είμαι εκλεγμένος με το Πασόκ "Έλληνας" βουλευτής. 

Μπορεί ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, κ. Αχμέτ Χατζηοσμάν, να δηλώνει πως η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα και πως ουδέποτε ο ίδιος έχει θέσει θέμα ανεξαρτητοποίησής της, ωστόσο οι επαφές του με εκπροσώπους οργανώσεων σκληροπυρηνικών τουρκοφρόνων μειονοτικών, που δραστηριοποιούνται στην Τουρκία, και ονειρεύονται νέα Βόρεια Κύπρο στη Θράκη, δημιουργεί σοβαρό θέμα για τον ίδιο, αλλά και για το ΠΑΣΟΚ.


Απαντώντας στη σφοδρή επίθεση βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για την επίμαχη φωτογραφία που τον απεικονίζει μπροστά σε χάρτη της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, επιχείρησε να υποβαθμίσει το γεγονός, λέγοντας πως  ήταν ουσιαστικά μια εθιμοτυπική επίσκεψη σε σύλλογο Δυτικοθρακιωτών στην Προύσσα, «όπου υπήρχε και ένας χάρτης με την Θράκη».

Ο μειονοτικός βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, έχει προφανώς επιλεκτική μνήμη. Μέσα στο χώρο των γραφείων του παραρτήματος του λεγόμενου «Συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», δεν υπήρχε ένας μόνο χάρτης, αλλά τουλάχιστον τρεις, όπως επίσης και δύο σημαίες επίσης της «Ανεξάρτητης Θράκης».

Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, ο κ.Αχμέτ Χατζηοσμαν βρέθηκε στην Προύσσα, καλεσμένος του λεγόμενου «Συλλόγου αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης», όπου τιμήθηκε με  αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο του παραρτήματος κ. Σιουκρού Κιοσέ, με τον οποίον φωτογραφήθηκε μπροστά στον χάρτη και τη σημαία της «Ανεξάρτητης Θράκης».

Οι βολές της Χρυσής Αυγής κατά του βουλευτή Ροδόπης κ.Αχμέτ Χατζηοσμάν, έγιναν θέμα στην «Hürriyet». Σε σχετικό  δημοσίευμα με  τίτλο «Kατηγορία "πράκτορα" σε Τούρκο βουλευτή στην Ελλάδα", η τουρκική εφημερίδα αναφέρεται στις κατηγορίες εναντίον του κ.Χατζηοσμάν από βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δημοσιεύοντας και τις εξηγήσεις του μειονοτικού βουλευτή, περί της επίσκεψης του στην Προύσσα.
Πηγή:  Πρώτο Θέμα


Δικό μας σχόλιο:
Τρεις "'Έλληνες" βουλευτές από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με φόντο τον σφαγέα Μουσταφά Κεμάλ  και την τουρκική σημαία
Χατζηοσμάν Αχμέτ, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ
Αϊχάν Καραγιουσούφ, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Ζεϊμπέκ Χασάν Χουσεϊν, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Να τα χαίρεστε τα μπουμπούκια σας...!


Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο όλοι οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου με εξαίρεση τους Ανεξ. Έλληνες και την Χ.A. φυσικά που έθεσε το θέμα έσπευσαν με μανία να καλύψουν τον πράκτορα και έναν από τους εκφραστές των τουρκικών συμφερόντων στην Θράκη κ.Αχμέτ Χατζηοσμάν. Η δικαιολογία τους ήταν βασικά ότι είναι εκλεγμένος βουλευτής...και λοιπόν και ο Τζέφρη Papandreou δεν ήταν εκλεγμένος πρωθυπουργός; αυτό όμως δεν το εμπόδιζε να είναι πράκτορας των Αμερικανών, όπως η μισή αριστερά και η Ν.Δ. δεν είναι πράκτορες ξένων συμφερόντων; το Κ.Κ.Ε. δεν ήταν πράκτορες της Σοβιετικής Ένωσης; και όμως και αυτοί εκλέγονταν.

Θαυμάστε το Ελληνικό κοινοβούλιο, το πλέον κοινοβούλιο των πρακτόρων

Συμπέρασμα το μισό κοινοβούλιο για να μην πούμε σχεδόν ολόκληρο εκπροσωπείται από πράκτορες όχι μόνο της Τουρκίας αλλά και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται, μεγάλες δυνάμεις κτλ. Αυτός είναι λοιπόν ο λόγος που ενοχλήθηκαν οι περισσότεροι βουλευτές όταν ακούστηκε η λέξη "πράκτορας". Δυστυχώς αν δεν αποφασίσει ο λαός να εκλέγει μόνο τους Έλληνες εθνικιστές στο κοινοβούλιο, ασχέτως το πολιτικό φορέα που προέρχονται, και όχι τους κάθε ειδών πρακτορίσκους, αυτός ο τόπος δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου