Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Άδωνης Γεωργιάδης: "Ο Αντώνης Σαμαράς είναι Μεγάλος Ψεύτης" - Βίντεο




Το ότι ο Α.Γεωργιάδης βέβαια, καθώς και όλη η Νέα Δημοκρατία είναι ψεύτες και απατεώνες το ξέρουμε ήδη εδώ και χρόνια αλλά όταν υπάρχουν τόσα βίντεο που το αποδεικνύουν καθημερινά παίρνει μια επιπλέον διάσταση όσο αφορά το θράσος τους.

Ακούστε πως βγάζει ψεύτη τον Α.Σαμαρά αυτός που σήμερα έχει πάρει όλα τα κανάλια σβάρνα και προσπαθεί να μας πείσει ότι η Ν.Δ. και ο Σαμαράς είναι έντιμοι πολιτικοί και μόνη διέξοδος για το μέλλον της χώρας. Επίσης το πόσο γελοίοι είναι όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες φαίνεται στο τέλος όταν μας επιβεβαιώνει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ "βολευτής" του Λαός δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάει στην Νέα Δημοκρατία.

Ο Α.Γεωργιάδης όμως, σε μια στιγμή ειλικρίνειας και προσωπικού συμφέροντος φυσικά ( ήταν στο Λάος τότε...γιαυτό ) μας λέει για τα διαφημιστικά τεχνάσματα, που συμφωνούμε απόλυτα και είναι αλήθεια, χρησιμοποιεί η Ν.Δ. προκειμένου να ξεγελάσει τον κόσμο και να του δημιουργήσει μια πλασματική και όχι αληθινή προσδοκία προς το καλύτερο. 

ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ...!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε γιατί φτάσαμε στη χρεοκοπία από τα ξεφτιλισμένα κόμματα της μεταπολίτευσης και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου