Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Εισάγουμε χιλιάδες τόνου τυριού από την Βουλγαρία


Βάσει των υπολογισμών του ΣΕΚ, από τους 25.000 – 30.000 τόνους φέτας που διακινείται κάθε χρόνο στους χώρους εστίασης, το 50% είναι εισαγόμενο λευκό τυρί.

Διαπλοκή μεγαλομπακάληδων και ντόπιας κρατικής νομενκλατούρας, καταστρέφει την οικονομία. Σε μία χώρα όπου τα γαλακτοκομικά προϊόντα περισσεύουν...Αν και εξάγουμε φέτα, εισάγουμε από τη Βουλγαρία αμφιβόλου ποιότητος λευκό τυρί το οποίο βαφτίζουμε φέτα...!

Παράγοντες του κλάδου ισχυρίζονται πως από τον Οκτώβριο του 2011 την ευθύνη των ελέγχων και για τη φέτα την έχει η ΕΛΓΟ (Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός), μία υπηρεσία με πολλά επίπεδα διοίκησης και πρακτικές. «Στην ουσία οι κτηνοτρόφοι έχουν αφεθεί στην τύχη τους και προσπαθούν μόνοι τους να υπερασπιστούν το προϊόν τους» αναφέρει στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» ο κ. Γεωργούδης πρώην πρόεδρος του ΕΛΟ – ΓΑΚ (Ελληνικός Οργανισμός Γάλακτος και Κρέατος).

Πρόκειται ίσως για ένα από τα μεγαλύτερα «εγκλήματα» της ελληνικής οικονομίας...!

Πως είναι δυνατόν να εισάγουμε τυρί όταν στην επαρχία υπάρχουν άφθονα τα γαλακτοκομικά προϊόντα μιας και αυτά αποτελούν για τους κατοίκους της το μέσο επιβίωσης; Αντί να εξάγουμε κατά συρροή το προϊόν που λατρεύουν όλοι οι τουρίστες και που τιμούν ιδιαιτέρως όταν έρχονται στη χώρα μας, εμείς εισάγουμε...!


ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ...ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ...!


ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ - ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ - ΚΑΘΑΡΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου