Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Εθνική Διέξοδος: Η μόνη Λύση


Συναγωνιστές/ριες, όλοι μας βιώνουμε καθημερινά και με την πάροδο κάθε μέρας την χαλεπότητα των καιρών και την αθλιότητα, στην οποία μας βυθίζουν οι εντολοδόχοι πολιτικάντηδες μαζί με τους εγχώριους και παγκόσμιους τραπεζικούς τοκογλύφους.


Σίγουρα όλοι μας έχουμε νιώσει στο πετσί μας (κι αν όχι, ετοιμαστείτε) ή έχουμε κοντινά μας παραδείγματα να καταδείξουμε, που φανερώνουν τον ξεπεσμό της Πατρίδος και την ανυπαρξία του κράτους. Τα υποσιτισμένα παιδιά στα σχολεία, οι αυτοκτονίες, τα λουκέτα σε επιχειρήσεις, κι η ανεργία είναι μερικά από αυτά που πλήττουν άμεσα τον καθένα από 'μας. Οι παγκοσμιοποιητές με μεθοδικότητα, επιμονή και πλέον απροκάλυπτα προσπαθούν να υποσκάψουν την εθνική μας κυριαρχία - και εν τέλει την ίδια μας την ύπαρξη - και να μας χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν για την εξυπηρέτηση των καπιταλιστικών κι ιμπεριαλιστικών σκοπών τους.

Για την επίτευξη αυτών των σκοπών ακολουθούν κάθε είδους μιαρές και υποχθόνιες τακτικές, όπως ο λαθρομεταναστευτικός εποικισμός της Πατρίδος, τα τουρκικά πολεμικά πλοία στο Σούνιο, η αγορά της μαρίνας Φλοίσβου από αμιγώς τουρκικών συμφερόντων εταιρικό όμιλο ή οι προσπάθειες εξαγοράς συνείδησης αθλητών μας. Και η λαίλαπα του εθνομηδενισμού συνεχίζεται με τους υπαινιγμούς του φαιδρού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά περί ανακοίνωσης της ΑΟΖ στα πρότυπα της Κύπρου και στην προδοτική στάση του Χριστόφια, που θέλει την από κοινού εξεύρεση λύσεως με τους γείτονές μας.

Κι αυτή η τακτική της «κοινώς αποδεκτής λύσεως», δηλαδή του κομψού, συγκαλυμμένου ενδοτισμού, ακολουθείται σε όλα τα Εθνικά ζητήματα με όλους τους γείτονες: Τούρκους, Σκοπιανούς, Αλβανούς, Βούλγαρους, Ισραηλινούς.

Μάλιστα, ελληνικέ λαέ! Αυτοί έχουν λόγο στα συμφέροντα της Πατρίδας σου! Αυτοί είναι που ξέρουν καλύτερα τι μας αρμόζει. Ε λοιπόν, ΟΧΙ!

Το Εθνικό Μέτωπο συσπειρώνει όλους τους υγιείς κι εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες κι έχει τις προτάσεις, που με την συνδρομή όλων μας θα μετουσιώσει σε πραγματικές λύσεις. Κινούμαστε μακριά από τις ξεπουλημένες και παρωχημένες τακτικές και προτάσεις του σαθρού, μεταπολιτευτικού συστήματος, του παλαιοκομματισμού δεξιόθεν κι αριστερόθεν. Είμαστε βέβαιοι, ότι ο υπερήφανος ελληνικός λαός πλέον συνειδητοποιεί, πως η μόνη διέξοδος από διεθνείς εποπτείες, από ξεπουλημένους κομματάρχες και κακοπροαίρετους γείτονες είναι η εθνική διέξοδος. Σήμερα, όχι αύριο! Κάθε μέρα που περνά μας στερούν την ανάκαμψη, αυξάνουν την υποδούλωση και την περίτεχνα κατασκευασμένη κρίση που μας μαστίζει. Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί για μια Ελλάδα αυτοδύναμη κι αξιοπρεπή! Για μια Ελλάδα που δεν ανήκει σε εμάς, αλλά στα παιδιά μας!

Του Παύλου Τσακού,

Μέλος της Διεύθυνσης Πολιτικού Σχεδιασμού και Ιδεολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου