Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΕΤΩΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ

Παρουσία εκατοντάδων εθνικιστών και με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια των γραφείων του Εθνικού Μετώπου στη Θεσσαλονίκη.

Ενάντια στις απειλές από κάθε πλευρά και με μεγάλη επιτυχία σε προσέλευση κόσμου αλλά και παλμό, πραγματοποιήθηκαν στις 12 Ιανουαρίου,τα εγκαίνια των νέων γραφείων για το ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στην Θεσσαλονίκη.

Στον κατάμεστο και με αγωνιστικό παλμό χώρο, τους συγκεντρωμένους καλοσώρισε ο Γραμματέας Θεσσαλονίκης Σωτήρης Αντωνιάδης που διηύθυνε τη συζήτηση. Χαιρετισμό απηύθυναν: ο Περιφερειακός Διοικητής Μακεδονίας Θράκης Γιάννης Κουριαννίδης που ζήτησε την επιστροφή της πολιτικής στο προσκήνιο μακριά από διαπλοκές και οργανωμένα συμφέροντα, ο Περιφερειακός Διοικητής Θεσσαλίας Κώστας Καρδαράς που σημείωσε την συνέχεια των εθνικιστικών αγώνων, η υπεύθυνη Νεολαίας της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης Ελένη Παπαδοπούλου που τόνισε τη σημασία της νεολαίας στον αγώνα, ως εκπρόσωπος της  Γραμματείας από την Οργάνωση Ξάνθης Μιχάλης Βαμβακίδης που αναφέρθηκε στην ανάγκη αφύπνισης για την πατρίδα, ως εκπρόσωπος της Γραμματείας από την Οργάνωση Δράμας Παναγιώτης Μπαντέμης, ο Γραμματέας της Οργάνωσης Λαμίας Νίκος Τζιόπας αναφερόμενος στην αξία της ανεξαρτησίας του πολιτικού μας κινήματος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ως υπεύθυνος της οργάνωσης λεκανοπεδίου Αττικής που σημείωσε την διάρκεια και την συνέπεια του Εθνικού Μετώπου καθώς και το γεγονός ότι συσπειρώνει στελέχη όλου του εθνικού χώρου, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Αρχηγός του Εθνικού Μετώπου Μάνος Κώνστας.

Σωτήρης Αντωνιάδης, Μάνος Κώνστας, Γιάννης Κουριαννίδης

Ο επικεφαλής του Κινήματος, αφού χαρακτήρισε την πορεία και τη δράση της Οργάνωσης Θεσσαλονίκης υποδειγματική για την συνέπεια και την αγωνιστική της προσήλωση, τοποθετήθηκε για τα χαρακτηριστικά του αγώνα ορίζοντας τις συντεταγμένες για τον δρόμο προς τη Νίκη. Αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο Σκοπιανό ζήτημα, τονίζοντας ότι το Εθνικό Μέτωπο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί την Εμπροσθοφυλακή στον Αγώνα. Επίσης αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στο ξεπούλημα του Εθνικού πλούτου που πλέον γίνεται με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου καθώς επίσης,  καυτηρίασε την υποτελή πρακτική  της τρικομματικής Κυβέρνησης και του ίδιου του Πρωθυπουργού, με το  - όπως το αποκάλεσε - εθιμοτυπικό παράλογο,  ο οποίος έξω από κάθε πρωτόκολλο και κάθε εθνική αξιοπρεπή στάση, επισκέφτηκε τον Αμερικάνο Νίμιτς στο υπουργείο των Εξωτερικών, ενώ θα έπρεπε εκείνος να έχει επισκεφτεί τον Πρωθυπουργό. Ο ευτελισμός και η υποτέλεια σε όλο της το μεγαλείο… 


Βίντεο από την εκδήλωση

Στα εγκαίνια παραβρέθηκε πλήθος  Εθνικιστών, πλημμυρίζοντας κυριολεκτικά το χώρο, παρά τις απειλές και τις κινητοποιήσεις των αναρχικών, οι οποίοι είχαν δώσει από το βράδυ της Παρασκευής γραμμή μέσα από τον διαδικτυακό τους χώρο Indymedia, καλώντας το λαό της συμπρωτεύουσας σε κινητοποιήσεις και αντιπαράθεση.


Η απάντηση δόθηκε έμπρακτα από τους συναγωνιστές που βρέθηκαν σε θέση μάχης και αδιαφορώντας για τις κινητοποιήσεις από τα ψυχοπαίδια του συστήματος πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της πόλης με Ελληνικές σημαίες και λάβαρα του Εθνικού Μετώπου δηλώνοντας Βροντερό ΠΑΡΩΝ! Εκφωνήθηκαν συνθήματα με κεντρικό το: ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ, ΜΕΤΩΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ, δίνοντας το πολιτικό μας στίγμα,  με την μόνη ορθή  επιλογή που αποτελεί η Εθνική Ρεαλιστική Πολιτική Πρόταση του Εθνικού Μετώπου.


Τα εγκαίνια, έδωσαν το γενικότερο σύνθημα για την εντατικοποίηση του εθνικιστικού αγώνα και έκαναν σαφές πως οι Έλληνες πατριώτες όχι μόνον δεν στέκουν απλοί παρατηρητές των πολιτικών και κοινωνικών εξελίξεων που αφορούν τον τόπο μας, αλλά βγαίνουν εμπρός στον αγώνα του να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας και ό,τι μας έκλεψαν όλα αυτά τα χρόνια.

Πλήθος συγκεντρωμένων έξω από τα γραφεία

Ελένη Παπαδοπούλου
Υπεύθυνη Νεολαίας Οργάνωσης Θεσσαλονίκης

Στον κατάμεστο και με αγωνιστικό παλμό χώρο

Στο δρόμο για τα εγκαίνια της Θεσσαλονίκης - Τέμπη 12/1/13


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου