Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Να Φορολογηθούν επιπλέον όσοι είναι υπέρ των λαθρομεταναστών


Αντιαμερικάνοι δηλώνουν στο Σύριζα άλλα σε πολιτικές...σε όλα συμφωνουν με την Αμερική.

Γνωστές σαχλαμάρες από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσο Κουράκη που αντί να ζητάει την κατάργηση του απίστευτα μεγάλου μισθού του καθώς και όλων των βολευτών του κοινοβουλίου...ζητά την κατάργηση της μισθοδοσίας των ιερέων από το κράτος. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα προτείνει την επιβολή φόρου υπέρ της Εκκλησίας που θα επιβάλλεται μόνο στους πολίτες που οικειοθελώς θα δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Τα παραπάνω ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου με θέμα: «Εκκλησία και Αριστερά» δηλαδή εδώ γελάμε...που έγινε πρόσφατα. Η κινδυνολογία και ανυπόστατες τοποθετήσεις εκθέτουν για μία ακόμα φορά τον ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα παραπάνω βέβαια προκαλέσουν αίσθηση επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την αντιεκκλησιαστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Ας δεχτούμε όμως τις Αμερικανιές και το πολύ ανοιχτό και προχωρημένο μυαλό του παραπάνω βολευτή...Αν είναι να γίνει αυτό να το διευρύνουμε λιγάκι και να το πάμε και εκεί που πονάει η Ελληνική κοινωνία, δηλαδή τους λαθρομετανάστες και τα απίστευτα ποσά πολλών δις που επιβαρύνουν τους Έλληνες φορολογούμενους. 

Θα προτείναμε λοιπόν σε όσους θέλουν να τους νομιμοποιήσουνε να αναλάβουν και όλα τα έξοδα τους αναγράφοντας στην φορολογική τους δήλωση ότι είναι υπέρ...Από εκεί και πέρα θα φορολογούνται ανάλογα μέχρι και 100% των εισοδημάτων τους προκειμένου να καλυφθούν όλες οι δαπάνες τους, επίσης να αναγράφουν και το ή τα ονόματα λαθρομεταναστών όπου θα έχουν την κηδεμονία τους οπότε ότι έγκλημα ή ληστεία κάνουν μετά αυτοί...ο κηδεμών να φέρει την ευθύνη και να του καταλογίζονται αντίστοιχα ποινές από χρηματικές εώς και φυλάκιση.

ΚΑΛΟ ΕΤΣΙ Κ. ΚΟΥΡΑΚΗ...; ΑΝΤΕ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ...ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ...Ή ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ...!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου