Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΑΣ - Κράξιμο από τη ιστοσελίδα της σοσιαλιστικής διεθνούς




Άγριο κράξιμο Τσίπρα από το World Socialist web site...
"Ψευτο-αριστερός, μέρος του συστήματος της Ε.Ε. του καπιταλισμού και των τραπεζών". Eίναι ο τίτλος του σκληρού δημοσιεύματος των συντρόφων της Διεθνούς Επιτροπής της 4ης Διεθνούς.
"Ο Έλληνας ηγέτης της ψευτο-αριστεράς κάνει οντισιόν σε State Department και ΔΝΤ." 
"Η Αμερικανική πολιτική μπορεί να στηρίζεται στο Σύριζα."

Στο δημοσίευμα, οι σύντροφοι, γράφουν χαρακτηριστικά:

"Η πολιτική πραγματικότητα είναι ότι η διπλή γλώσσα ψευτο-αριστερών στοιχείων όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταγγέλουν τη λιτότητα στα λόγια, ενώ υποστηρίζουν την καπιταλιστική σταθερότητα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στην πράξη, επιτρέποντας στους εθνικιστές να παρουσιάζονται ως οι πολέμιοι της Ε.Ε, των τραπεζών και του πολιτικού συστήματος, του οποίου μέρος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ."

E, καλά, δεν είναι και Μαρξιστής ο Αλέξης. Stay cool σύντροφοι, σοσιαλιστής είναι ο άνθρωπος, όχι κομμουνιστής. Σαν τον ΓΑΠ και λοιπούς σοσιαλιστές. Είναι καιρός για ρήξεις με τον Αμερικανικό ιμπεριαλισμό...; Αυτά τα λες όταν είσαι αριστερός στο 3%. Δες και τη ΔΗΜΑΡ, πήρε 6,25 % οπότε στηρίζει την τροικανή συγκυβέρνηση...Από το 10% και πάνω βέβαια αρχίζεις να συνέρχεσαι εντελώς....Αλλιώς μένει στο 3% και απολαμβάνεις επαναστάσεις, ρήξεις και αντροπές, με την φαντασία σου πάντα.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Πηγή: http://www.wsws.org/en/articles/2013/01/26/tsip-j26.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου