Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ FRANCE2 ΓΙΑ ΤHN ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ - βίντεο


"Ρε παιδιά είναι καλοί οι Καναδοί, δίνουν πολύ καλές μίζες, να καταλάβετε φτάνουν για όλους τους σάπιους πολιτικούς μας και κόμματα."

Για περισσότερα απὸ 35 χρόνια ἔκρυβαν με τον καλύτερο τρόπο τον ορυκτὸ πλουτο της Ελλάδος είτε πρόκειται για χρυσό-χαλκό-ουράνιο κτλ. είτε για πετρέλαιο-φυσικό αέριο κτλ. Τωρα που πλέον το άφησαν να μαθευτεί πουλούν τη γη με την επαίσχυντη δικαιολογία της δημιουργίας θέσεων εργασίας. Ποιός είναι μπλεγμένος σε όλη αυτή την ιστορία; Μα φυσικά ποιός άλλος από το γνωστό μας και "έντιμο" πολιτικό Χρήστο Πάχτα σημερινό δήμαρχο στη περιοχή. Δείτε όλοι ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Γαλλικό ντοκυμαντέρ για το Ελληνικό Ελντοράντο που ξεπουλήθηκε για ελάχιστα χρήματα.

Το 2016 μπορεί να είμαστε πρώτη χώρα σε παραγωγή χρυσού λένε οι έρευνες...Πόσος από αυτόν το χρυσό θα παραμείνει στην Ελλάδα;

Αλλά τα ορυχεία χρυσού Χαλκιδική, αξίας περίπου 300 δις ευρώ, ξεπουλημένα στην Καναδική εταιρία ΕLDORADO GOLD μονάχα για 2 δις ευρώ κρύβουν και ένα άλλο τεράστιο σκάνδαλο...!!!

Δώρο εκτάσεις ΔΑΣΙΚΗΣ γης με μπόνους 730.000 ΤΟΝΟΙ ΧΑΛΚΟΥ στην επιφάνειά της, που δεν χρειάζεται καν σκάψιμο για να τον εξορύξεις...αξίας 50 δις ευρώ...πουλήθηκε συμβολικά για μόλις 1 ευρώ...!!!


Γι᾽αυτὲς τις κινήσεις χρειάζονται γραικύλοι και μισέλληνες ποὺ κατόρθωσαν νὰ πλανήσουν τους ανθρώπους επὶ σειρά ετών. Σε αυτὴν την κίνηση όπου πρωταγωνιστὴς είναι ο Χρήστος Πάχτας εκπρόσωπος του απεχθούς είδους των προδοτών της πολυβασανισμένης Ελλάδος αλλά και ποιός ξέρει πόσοι άλλοι ακόμα από τους βουτηγμένους στην διαφθορά πολιτικούς μας πράκτορες και κόμματα.

Τα Μέσα Μαζικής Εξαθλιώσεως ή αλλιώς βοθροκάναλα, έπαιξαν κι αυτὰ τὸν ύπουλο ρόλο τους γι᾽αυτὴν τὴν εθνικὴ απώλεια και καταστροφὴ του περιβάλλοντος χωρίς κανένα ώφελος για την πατρίδα μας ( συγκρίνετε τα λόγια του εθνικού μας προδότη και καταστροφέα ΓΑΠ όπου το μέχρι και το 2010 δεν δεχόταν σε καμιά περίπτωση την παρουσία χρυσού-πετρελαίου κτλ. στη χώρα μας καθώς και τα λόγια του για πράσινη ανάπτυξη όπως και τον ανθέλληνα Α. Σαμαρά όπου δεν έχει κάνει τίποτα από όσα είπε προεκλογικά ), μὴ αναδεικνύοντας το θέμα αφήνοντας τους λιγοστοὺς ανθρώπους της περιοχής να έλθουν αντιμέτωποι με τους ανεγκέφαλους των ΜΑΤ στην προσπάθεια να διεκδικήσουν το δικαιό τους.

Όλοι όσοι γνώριζαν ( δημοσιογράφοι, πολιτικοί και μή ) και δεν δημοσίευσαν το θέμα, μαζί με τους αναλώσιμους πραιτωριανοὺς των ΜΑΤ ανήκουν στην ίδια κατηγορία των προδοτών, μαυραγοριτών και μιζαδώρων της Ελληνικής δημόσιας περουσίας μας.

Αυτό όμως που πρέπει να μας κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ΓΙΑΤΙ δεν κάνουν τις εξορύξεις όλων αυτών των πλουσίων μεταλλευμάτων το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ σύμφωνα με τα πρότυπα της ΔΕΗ και την εξόρυξη του λιγνίτη. Ποια είναι αυτή η φοβερή τεχνολογία-τεχνογνωσία που δεν την έχουμε για τον χρυσό-χαλκό σήμερα στην Ελλάδα το έτος 20012μ.χ. ενώ την είχαμε το 400π.χ. από το Φίλιππο Β' των Μακεδώνων; Μήπως οι μίζες και η διαθφορά; Όσο για την αστεία δικαιολογία των 5.000 θέσεων εργασίας ΓΙΑΤΙ δεν θα μπορούσαν να δημιουργηθούν από την εταιρία του Ελληνικού δημοσίου π.χ. που θα έκανε την εξόρυξη; Αστεία πράγματα δηλαδή.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΡΟΠΟ.


Ένα ρεπορτάζ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ από το γαλλικό κανάλι FRANCE2 που δεν θα δείτε ποτέ στην Ξευτιλισμένη Ελληνική τηλεόραση....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου