Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αντιρατσισμός στην πράξη...Κύκλωμα μαμούθ 140 δικηγόρων έστηνε εικονικούς γάμους λαθρομεταναστών


Τεράστια οικονομική άνεση έχει ο Ανταρσύα για κόμμα του 0,2%, που να τα βρίσκει τόσα λεφτά άραγε;

Σε κύκλωμα "λευκών γάμων" είναι μπλεγμένοι πολλοί δικηγόροι και δημόσιοι υπάλληλοι στην Θεσσαλονίκη. Τώρα τελευταία ανακαλύψαμε επίσης ότι πολλά "παιδάκια" πληρώνονται ( με την ανάρτηση ) για να γράφουν σχόλια στο ίντερνετ και έχουν δεκάδες ψεύτικα προφίλ με σκοπό να αποθαρρύνουν άλλους σχολιαστές να γράψουν την αντίθετη άποψη τους και να περνά μόνο η άποψη των εργοδοτών τους. Συνάμα με αυτό το τρικ (εξυπνάδες-τρολλάρισμα) προσπαθούν να βρουν  μιμητές "ουρές" κάπως πιο "ευαίσθητους" αναγνώστες που θα τους κάνουν την δικιά τους δουλειά τζάμπα.

Ειδικά στα θέματα που αφορούν λαθρομετανάστες ή εγκληματικότητα αλλοδαπών, όποιος γράψει κάτι  που χαλάει την πολυπολιτισμική δουλεμπορική μανέστρα, αυτομάτως στοχοποιείται ως φασίστας ή ρατσιστής και στην συνέχεια τον αναλαμβάνουν οι "ουρές" των τρολλ, οι "ευαίσθητοι" και τον βγάζουν εκτός θέματος με απειλές και με προσωπική στοχοποίηση.

Έτσι και μ' αυτό τον τρόπο διεξάγεται μια ιντερνετική "μάχη" με σκοπό να περάσουν οι απόψεις των "υπερευαίσθητων εργοδοτών" που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βγάζουν πάρα πολλά χρήματα από την λαθρομετανάστευση, όπως θα δείτε και στην είδηση που ακολουθεί.

Η είδηση λοιπόν είναι:
Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε εξέλιξη, ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την εξάρθρωση της πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στην απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από αλλοδαπούς, μέσω εικονικών γάμων.

Οι πληροφορίες λένε ότι η "ταρίφα" του κυκλώματος για κάθε εικονικό γάμο είναι 1.000 ευρώ.
"Πελάτες" του είναι κυρίως αλλοδαποί από την Γεωργία που θέλουν να πάρουν την ελληνική ιθαγένεια ενώ τα άτομα που επιλέγονται για σύζυγοί τους, είναι από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως είναι οι τοξικομανείς.

Οι πληροφορίες θέλουν τη δικογραφία της υπόθεσης, να περιλαμβάνει 140 κατηγορούμενους ενώ 10 από αυτούς, φέρονται να έχουν ήδη συλληφθεί. Είναι τεράστια τα χρηματικά ποσά που παίζουν πίσω από την λαθρομετανάστευση γιαυτό από εδώ και πέρα όταν βλέπετε κάποιους να είναι υπέρ-ευαίσθητοι με το θέμα, μη σας κάνει εντύπωση το γεγονός να έχουν αρπάξει αρκετά χιλιάδες ευρώ από όλο αυτό το παρακύκλωμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου