Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Π.Καμμένος: Ναι στη συγκυβέρνηση με Σύριζα, Νεοναζί η Χ.Α. - Βίντεο



Στα πλαίσια της συνέντευξης στον Πέτρο Κωστόπουλο, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, δήλωσε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ κόμμα που είναι έξω από τα πλαίσια της Δημοκρατίας και όταν ο Ελληνικός λαός καταλάβει το λάθος του θα τους βγάλει έξω από την Βουλή. Αντίθετα για το ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί...σε διάφορα θέματα με πρώτο την αντίθεση τους στο μνημόνιο...!!!

Για τις πρακτικές της χ.α. εμείς έχουμε δηλώσει τις διαφωνίες μας πολλές φορές αλλά από την άλλη για τις δεκάδες ανθελληνικές θέσεις του Σύριζα και την αναρχο-αριστερή τρομοκρατολαγνεία του δε φαίνεται να ανησυχεί ο Καμμένος καθώς όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν θα μπορούσε να στηρίξει μια συγκυβέρνηση με τον Σύριζα.

Μήπως Καμμένε εσένα θα πρέπει να στείλει σπίτι του ο Ελληνικός λαός όταν καταλάβει το λάθος που έκανε και σε ψήφισε σαν υποτίθεται δεξιό-πατριωτικό κόμμα αλλά τους βγήκες και εσύ κάτι σαν τον Καρατζαφέρη; Τελικά έχουμε άδικο εμείς όταν λέμε ότι δεξιοί και αριστεροί πολιτικοί όλοι το ίδιο είστε; Ο ένας δίνει τροφή στον άλλο με σκοπό την διατήρηση των ιδίων καταστροφικών για την χώρα πολιτικών.

Ούτε δεξιά λοιπόν, ούτε αριστερά...Μέτωπο εθνικιστικά. Όλοι οι βολεμένοι σπίτια τους.

Δείτε στο Βίντεο...και τα συμπεράσματα δικά σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου